Цукерки, печиво, тістечко та шоколад — неодмінні атрибути свята Валентина ось уже понад 18 століть.
День закоханих святкується в усьому християнському світі. У кожній країні існують свої традиції та звичаї, пов'язані з цим святом. Ріднить їх все, мабуть, одне - звичай дарувати й куштувати в День Святого Валентина солодощі.
Окрім того, кожний закоханий хоче приємно вразити свою другу половинку. Деякі навіть самі беруться готувати частування. Звичайно, стіл не повинен ломитися від багатоповерхових салатів, грандіозних м'ясних і рибних творів і бісквітно-масляних споруд. Тому потрібно шукати найвишуканіші, легкі страви. Наприклад, легкі десерти.
"А чи є сенс возитися на кухні, забруднюватися в борошні, коли в кондитерській-пекарні Мільфей повно всякої смакоти?" - запитає хтось. І справді, від великої кількості сортів, форм і забарвлень просто розбігаються очі. Професійні кондитери чаклують над кожним вишуканим десертом.