На Хмельниччині визначали кращого кухаря серед засуджених

В Ізяславській виправній колонії №31 пройшов конкурс на кращого кухаря серед засуджених. В ході конкурсу було оцінено теоретичну підготовку учасників, а також їх практичні навички. Члени конкурсної комісії звертали увагу на дотримання технологічного процесу, особистої гігієни та акуратності учасників конкурсу. Окремо оцінювалися смакові якості страв та їх естетичне оформлення.

Загалом на конкурс було представлено виконання чотирнадцяти став. На розсуд журі конкурсанти приготували вінегрет, овочеву нарізку, салат овочевий, борщ, суп, стегенця курячи тушковані, курку печену з яблуками, котлети, яйця фаршировані, капусту тушковану, деруни, картоплю печену, кабачки смажені з часником, рибу смажену під приправою, оселедець маринований.

Переміг у цьому змаганні засуджений Іван Єрмолін.